Verbeter je Engelse uitspraak

engels lerenVrijwel iedere Nederlanders spreekt wel een paar woordjes Engels. De meeste mensen kunnen zichzelf redelijk verstaanbaar maken in het Engels. Alhoewel het soms wel een beetje vreemd klinkt. Dat kunnen we natuurlijk niet ontkennen.  Als je wat beter Engels spreekt, dan is het soms tenenkrommend om Nederlanders te horen die Engels proberen te spreken. Maar goed, we dwalen wat af.

Het is voor veel mensen handig om wat beter Engels te leren spreken, maar zeker als je zaken doet of gaat werken in het buitenland, kun je er maar beter voor zorgen dat je Engels goed in orde is. Soms is er bij een bedrijf bijvoorbeeld de mogelijkheid om in het buitenland te gaan werken en dan heeft het natuurlijk een groot voordeel als je Engels op orde is. Hoe kun je dit nu het beste doen?

Leren zonder te leren

Dat klinkt misschien wat vreemd, maar we zouden de suggestie willen doen om eens wat meer op het internet te gaan zoeken in het Engels. Het komt ongetwijfeld regelmatig voor dat je iets op moet zoeken op het internet. In plaats van dat je dit in het Nederlands doet, zouden wij willen voorstellen om dit in het Engels te doen. Zo kom je artikelen tegen die in het Engels geschreven zijn, of misschien wel video’s op Youtube. Dit kan er al voor zorgen dat je Engels een stuk beter gaat worden. Maar natuurlijk kun je ook engels leren op andere manieren. Die nemen we hier ook met je door.

Een cursus volgen

in de boekenMaar als je nu wat serieuzer je Engels wilt gaan verbeteren, dan is het natuurlijk ook een goed idee om eens wat verder te gaan kijken. Je kunt bijvoorbeeld een Engelse cursus volgen bij en instituut dat de juiste certificering heeft.

Natuurlijk zijn er op websites als Bol.com ook boeken te bestellen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Dit is natuurlijk ook een goede optie, maar als je les krijgt is de ervaring dat je doorgaans een stuk meer leert van een echte cursus. Natuurlijk kun je met boek beginnen.